Певицата, която е била и блондинка, и брюнетка, се оплака, че косата й пада, пък и е привърженик на промените, които поддържат интереса на феновете. Днес Филева е панелист в предаването, чиито рейтинг падна, след като основната водеща Гала излезе в рекордно дълга отпуска послучай 30-ия рожден ден на Нова телевизия. Вчера нейната колежка Михаела Маринова бе заела мястото до Дарин Ангелов, а днес е ред на Филева.

Мъжете на панела в "На кафе" Юлиан Константинов, Георги Блажев и Ангелов, се опитаха да разубедят певицата да одреже дългата си коса, която е нейната запазена марка. Филмовата коментаторка Станислава Айви обаче се обяви категорично "за", защото и тя е с прическа до раменете. Филева винаги е твърдяла в интервюта, че тайните за здравата й коса са съвсем простички - използва точната козметика за нейния тип коса. Правилните маски, шампоани и редовната им употреба вършат страхотна работа за звездата. Явно обаче певицата трябва да прибегне до по-радикални мерки, за да заздрави гривата си.

Hotnews.bg съжалява, че в студиото на "На кафе" не бе Ромина Андонова, която редовно е нападана, че избра къса коса и води с момчешка прическа от години. Тя можеше да сподели от първо лице как реагират фенове на драстична промяна във визията.