Актрисата замина на специализация в Тулуза и след бързо сравнение на дереджето на българските творци с положението на техните събратя във Франция е взела решение да не се връща в родината.

"Най-мъдрото решение, което съм взела, е да се махна от тази територия. Качествените хора са дефицит", написа звездата от "Откраднат живот".

Бившата муза на писателя Калин Терзийски дава воля на възмущението си от коментарите на известни и редови българи за Олимпиадата в Париж. "Стана ми доста неудобно от масовите коментари в нашата страна. Но най-страшният проблем е една много страшна биологична болест. Нарича се омраза. На българска територия битката отдавна е загубена", констатира с горчивина красивата брюнетка.

Сценичната Ирина от постановката "Тютюн" е много разочарована от нашенските "моралисти", които всъщност "не знаят какво е да имаш ценности и морал". Но това е само началото от гневната пледоария по техен адрес, която си позволява актрисата с диплома и на художник. "Повечето от вас са толкова сбъркани в главите, пияни и толкова нагли, че дъното не се вижда", изригна Димитрова, която едва ли ще забрави през какъв ад премина, след като обяви публично, че е била пребита от свой колега, напомня "България днес".