Аръков ошашави и Мон Дьо като категорично заяви, че непознатите момчета не са го били, за да го оберат, защото де факто те не са му взели нищо - нито телефона, нито парите, нищо. Било е бой за сплашване и с цел да се раздели с Мика.

"Тогава получавах много заплахи, наистина много, всеки ден. А тези заплахи бяха свързани с живота ми. Казваха ми, че няма да съм жив, ако продължа да бъда с Мика. Знам, въпреки че нямам доказателства за пред полицията, че това беше бившата ми приятелка, с която имах връзка точно преди Мика. Тя не можа да понесе това, че се изправих в ефир и открито признах чувствата си към Мика. Злобата и завистта й бяха в повече, затова показа поведение на типичен психопат", разказа Аръков.

Точно преди Мика Стоичкова обаче той ходеше с Мария Илиева, от чиято отмъстителност навремето се оплака рапъра Атанас Колев - като той вече директно назова името й.

"Жените могат да обичат много, но и много да мразят. Могат да целуват цялото ти тяло, а на другия ден да ти счупят капачките", категоричен е актьорът.

Побоят върху Аръков става на 14 юли 2014 г. По това време актьорът е гадже с Мика Стоичков, а година по-рано е отворил мексикански ресторант със свой приятел, с който по-късно ще се срещнат в съда. Проблемите му довели до сериозно психическо разтройство и отключили булимия.

"Намерих комфорт в алкохола и наркотици. Бях утайка, приемах, че съм недостоен, лош актьор, че никога няма да успея в живота, затворих се. Стигнах и до булимия”, разказа още звездата.