Човек, който ме зарежда и когото обичам истински”, заяви в последното си интервю Георги Христов и остави в недоумение феновете си. Той не уточни кой е обекта на чувствата си, нито пола му. Оказва се, че гласовития изпълнител не лъже – наистина си има сърдечна тръпка. Според източници на „Уикенд”, Георги Христов продължава да върти любов със скандалния съдя от Агенцията по вписванията Йордан Раденков, който през 2017 г. бе заловен с подкуп от 4000 лева, а малко след това търка наровете в ареста в продължение на седмици. Появиха се слухове, че са се разделили, но те се оказаха безпочвени.

Двамата не можели да дишат един без друг. И макар че връзката им била на близо 15 години, преминаваща през съответните приливи и отливи на любов, винаги намирали повод да се чуят по мобилните телефони в късните часове на нощта. Двамата не живеели заедно, защото иначе бързо стигали до дрязги по битови поводи. Разговорите „по жицата” били дълги и напоителни. Според техни близки винаги Жоро говорел повече.

Той бил по-темпераментния във връзката. Често иницирал скандал без да иска. После се извинявал, съжалявал и обещавал да не се повтори. Съдията Йордан Раденков, който бил по-мълчалив, бил доста отстъпчив и прекрасен слушател. Спорове в модерната двойка не липсвали. Карали се за какво ли не – от битовизми до това кой с кого да общува и с кого да не общува. Раденков отстъпвал и прощавал всяка по-остра дума на любимия си, който на моменти изригвал словесно като вулкан и бил безкомпромисен към другия. Естрадната икона често ходи на почивка в съседна Гърция, където житейският му спътник имал къща, купена преди години.

Най-дългата раздяла между двамата била около месец, когато съдията бе зад решетките. Георги Христов бил убеден, че любимия му човек е невинен. Певецът разяснявал, че приятеля му е набеден, макар че при обиска в тузарския му апартамент бяха намерени още близо 35 000 лева в брой, дадени очевидно като подкупи. Изпълнителят подкрепил мъжа си да води дело в Страсбург срещу държавата ни заради ареста, но нещата не се получили.

С днешна дата мъжете отново били заедно и се радвали на близостта си, без да предприемат по-сериозни стъпки на обвързване като гей брак в чужбина в страни, където това е разрешено, сред които е и любимата им Гърция.