Тримата извиват ръцете на собственици на клубове и се циганят за пари. Въпреки колосалните си хонорари, тримата искали допълнително по 500 лева за транспорт и хотел, научи „Уикенд“. Обикновено изпълнителите получават по 200-250 лв. за тези разходи, но актуалните фолкаджии решили да вдигнат мизата. Те поставяли управителите и собствениците на дискотеки пред свършен факт, като след изявите си се пазарят за още 200-250 лв. „Хубава работа, ама циганска“ – са казали хората и случая изглежда точно такава, макар Галена да не е ромка.

Смядовката пее по час срещу внушителните 12 000 лева, Софи и Меди пък не се съгласяват за участие срещу по-малко от 10 бона. Въпреки колосалните пари, за които много българи работят почти по половин година, тримата ламтят за още. Ако при Софка донякъде е оправдана алчнотията й, защото храни цялата си безработна рода, то Галена от години е милионерка, както и мъжът й и едва ли е стигнала до тези 200 лева, с които не може да си плати дори една доза от инжекциите, с които отслабва, коментират в бранша.

Последните години палавата изпълнителка е абсолютен фаворит за участия по клубовете. За разлика от повечето си колежки, които залагат на балет, Галена сама прави шоуто си, но и си знае цената. Циганинът Меди, макар и да е от доста по-скоро на музикалната сцена, също се е оценил добре. Той пее срещу 10 хиляди лева, но истината е, че за него 2023 г. беше наистина много успешна и той успя да помете конкуренцията си в бранша. От колегите му мъже единствено Азис може да се похвали с по-висока тарифа.

Софи Маринова се е оценила колкото Меди и също пее срещу 10 бона. Ромската перла извива глас на живо и прави купон, но все пак хонорарът е доста солиден. Тя също била непреклонна, че иска още пет стотака за гориво и хотел. Типично по цигански се пазарила с управителите. Всички собственици на заведения са вдигнали ръце от тримата изпълнители, но нямат избор и ги канят, защото са сред най-исканите от публиката.