От утре ще го гледаме като водещ на "Гласът на България" по bTV, докато в същото време той е в рибарското селище "Ченгене скеле" край Бургас и снима нов кино филм. Работата на екипа, начело с режисьорката Зорница София, ще продължи до 20 септември в рибарското селище, след което процесът ще продължи в София. Филмът се казва "Три килограма щастие" и е своебразно продължение на "Майка"-лентата, която взе куп награди у нас и в чужбина. В едната главна роля отново е Дария Симеонова, а нейн мъж играе Зомбори.

„Ченгене скеле ми взе сърцето, още когато го видях за първи път заради колоритни хора като никои други. Страстта, с която живеят ме вдъхновява. Такъв декор е мечта и за сюжета на новия ми филм“. Това сподели Зорница София на среща с журналисти на снимачната площадка на "Три килограма щастие". "Има ли любов, има ключ за всички проблеми, дори извън писаните правила“. Това е най-важното послание на филма, смята Зорница София. Според нея той ще отвори много дискусии за теми, които са спорни, неудобни, премълчавани.

Сюжетът разказва за млада жена (Дария Симеонова), която трябва да реши дали иска нейната майка (Стефка Янорова) да износи бебето й, поради физиологични проблеми. В повествованието сериозна роля играят още нейният съпруг (Владо Зомбори) и баща й (Геро), който е протестантски пастор, твърдо против идеята. Филмът ще излезе по екраните догодина, уточнява Hotnews.bg. Сценарият е на Зорница-София съвместно с Виктория Пенкова и Петър Делчев, а в останалите роли са Стефка Янорова и Герасим Георгиев -Геро.