По традиция първата частна телевизия у нас кани през есента рекламодатели, партньори, клиенти и журналисти на купон, на който присъстват и най-известните й лица. Боряна Баташова, която отпадна в самото начало на „Денсинг старс”, бе единствената поканена от това шоу, като дори победителите Атанас Месечков и Неделя Щонова не присъстваха. Още когато името й бе съобщено сред танцуващите, се заговори, че тя е намерила място в предаването заради връзката си с Бартолайт. На купона в новооткрит столичен клуб не остана никакво съмнение, че Баташова, която доста се обиди, след като я изгониха първа от „Денсинг старс” е в най-близкото обкръжение на Бартолайт, защото танцуваше и делеше една маса с него, пише "Минаха години".

За музикалните изпълнения се погрижиха Дара, която е треньор в „Гласът на България” и Керана-водещата на новата игра „Познай коя е тази песен?”. Водещи на събитието бяха Александър Сано и Милица Гладнишка, а сред публиката бяха Иван Лечев, Диляна Попова, Светослав Иванов, Златимир Йочев, Мария Цънцарова, Цветанка Ризова, майсторът на "Бригада Нов дом" Калин Евтимов, Ники Кънчев. Франциска Йорданова и Зейнеб Маджурова бяха като близначки с еднакви дрехи с пайети, на лъскава рокля бе заложила и Натали Трифонова. Голяма изненада бе появата на Деси Стоянова.

Бившата водеща на "Преди обед" наскоро проведе обучение на кадри от Би Ти Ви и явно държи да запази добрите си отношения с медията, затова с широка усмивка говореше с бившите си колеги. Виктория Петрова и Юксел Кадриев, които от години не са се появявали на парти на телевизията, уважиха купона за кратко, колкото да си направят снимки с шефа и бързо напуснаха, макар че не бяха водещи на новините същата вечер. Тяхната колежка Лиляна Боянова обаче дълго се забавлява в клуба заедно с приятеля си-режисьора Николай Пенчев. Синът на незабравимата водеща на „Адрес 4000” Пепа Славчева често целуваше водещата на централните новини. Двамата са влюбени като ученици, макар злонамерени публикации да ги разделиха още миналата година.