Зрителите познават Жасмина Маджид, или просто Жаси, от дългогодишните ѝ телевизионни изяви, а днес тя е майка на четири деца, модел, предприемач и онлайн водещ. След дълго телевизионно мълчание, Жаси предстои да сподели пред Александра Сърчаджиева изненадващи и истински впечатляващи истории от своя живот и да разкрие какво се е налагало да прави в началото на кариерата си. Блондинката ще разкаже кой я e вдъхновил да се сдобие с титлата „доктор по икономика“, но Hotnews.bg вече знае, че това са баща й и сестра й, които са съответно професор по инженерни дисциплини и доктор в областта на маркетинга.

Бившата асистентка на водещия Румен Луканов роди четири деца на милионера Ариф Маджид, който има няколко вериги за бързо хранене. Сириецът има достатъчно финанси, за да гледа дори още по-голямо семейство.

В рубриката за невероятни визуални промени „Моето ново Аз“ предстои една истински смайваща история на жена, която толкова много копнее да роди свое дете, че преследва тази своя мечта цели 29 години. Изпитанията в семейството и живота ѝ са невероятни, но дългите години, прекарани в борба за нов живот, хормоналните терапии, напрежението и стресът променят кардинално лицето и тялото ѝ. Специалистите в клиниките посвещават целия си професионализъм на специалната пациентка, а резултатът ще смая всички зрители пред екрана.