Двамата с водещия Димитър Рачков дадоха ясно да се разбере, че няма никакъв шанс нежни чувства отново да се зародят в тях. За да е пределно ясно, че всичко между тях е минало, Мария Игнатова на няколко пъти спомена, че е „женена жена“. Освен това тя се пошегува и с настоящия си съпруг Ивайло Цветков – Нойзи и проблемите му със закона, след като бе хванат да шофира пиян. Нещо, което никога не бе правила. Откровеността явно целеше да спре коментарите, че двойката е в развод.

Преди часове Мария даде ново доказателства, че животът й продължава в тандем с Нойзи, като с любовни думи му честите годишнината от сватбата, видя първи Hotnews.bg. Двамата изненадващо сключиха брак в софийско село Житен през 2021 година в тесен семеен кръг. След това почерпиха роднините и кумовете в столичен клуб, собственост на брата на Мария. Бившата водеща на „Х фактор“ и журналистът се ожениха на 26 септември, когато е и рожденият ден на блондинката. Днес тя стана на 45 години. И за двамата това е втора сватба, като Мария бе бракувана с бизнесмена Петко Димитров, откогото има син. Нойзи има дъщеря Анна, припомя Hotnews.bg.

На сватбата присъстваха и синът на Игнатова, и дъщерята на Ивайло. Кумове бяха Алекс Раева и Александър Жеков, който е най-близкият приятел на Нойзи още от ученическите години в Класическата гимназия. Три години по-късно Мария получи голям букет от съпруга си, на когото се обясни в любов.

4️⃣5️⃣ 000 причини да бъда благодарна!🎂💝🙏🏻@ivaylonoisytsvetkov ,честита ни годишнина! 💞Обичам те, разтопи се Мария, която добре използва издънка на мъжа си, за да привлече вниманието и към себе си точно в началото на новия телевизионен сезон и първия епизод на "Пееш или лъжеш". "С теб, до теб, за теб. Честит рожден ден и честита годишнина, @maria_ignatova28 !Обичам те", отвърна Цветков.