На сватбата бяха много от бившите лица на bTV, но много малко настоящи служители в медията. Бившата водеща на спортните новини Елена Яръмова бе с мъжа си Алекси Сокачев, Сегашната програмна шефка в БНТ Валя Гиздарска, която 12 години бе директор Актуални предавания в първата частна телевизия, също бе сред гостите. Липсваха обаче бившият екранен партньор на булката в сутрешния блок Златимир Йочев, както и някои от сегашните шефове. Гавазова изненадващо напусна bTV преди две години, като първо бе в дълга отпуска.

Тя може да се похвали с 11 години стаж в първата частна телевизия, припомня Hotnews.bg. След като си тръгна, Йочев води сам сутрешния блок известно време, а от мината година до него седна Мария Цънцарова. Гавазова пък направи собствена рекламна агенция. Съпруга си - бизнесмена Тодор Христов среща преди двадесетина години в родния Шумен при доста необичайни обстоятелства, на погребение на общ приятел. Не си обръщат кои знае какво внимание. В началото на 2014 г. се срещат отново и този в път любовта ги връхлита. В онзи период Биляна е наранена от току що преживяна раздяла и е твърде подозрителна към ухажванията на шуменеца.

Тодор обаче е търпелив и не след дълго успява да покори сърцето на съгражданката си. Година по-късно стават родители и на малкия Алек.Днес с ръка на сърцето Биляна признава, че се чуваства късметлийка, но не заради славата, от чийто плод е успяла да вкуси, а най-вече заради семейството си.

Те са най-голямата ми слабост и най-големият ми страх е да загубя някого от тях“, казва Гавазова и определя Тодор като „най-добрия мъж на света“. „Той постоянно ме изненадва, защото е много грижовен. Най-ценното е, че винаги мисли за това как се чувствам, дали съм изморена... Тази грижа и мисъл за мен ми дава страхотно спокойствие", благодарна е на съдбата журналистката.