Прясно разделената с половинката си Дани Петканов моделка Александра, която вече се движи с моминското си име Богданска, се теши от края на връзката си изцяло в женска компания. Тя е на практика неразделна с друга известна палавница - двойно по-възрастната от нея писателка, певица, актриса и какво ли още не Ваня Щерева, което кара мнозина да се съмняват, че в дружбата между двете има нещо повече от платоническо приятелство.

Щерева в комплект с нейната Мила Роберт бяха почетни гости на рождения ден на сина на Алекс. Празненството се е състояло със закъснение от рождената дата на малкия Габриел, но пък си е струвало чакането. От публикувани сторита от инфлуенсърката, става ясно че тя е подарила незабравимо парти за малчугана, но никъде на снимките не се вижда да е присъствал таткото Даниел.

Детският рожден ден не мина без гигантска торта, шоу с огньове и какви ли още не забави с аниматори. Габи навърши 3 годинки, но на снимките никъде не присъстваше таткото Дани. Дали моделката не е решила да отнеме родителските права на лудия репортер?!



"Ванчето е хитра лисица, тя от години загражда Алекс и май капанът е щракнал. Богданска редовно остава да пренощува у приятелката си и вероятно от дума на дума опитната кака я успокоява и й дава житейски уроци в хоризонтално положение", сподели дама от обкръжението им. Писателката беше неразделна с моделката и на 28-ия й рожден ден, който беше дни преди този на детето й. "Отпразнувани 28 на скъпата ми Александра.  Снимките са от началото на вечерта. Малко по-късно ще се се развихря в смел танц с внезапни акробатични елементи и после коленете ми ще бъдат като на оная черно-бялата снимка от вчера", написа в Инстаграма си Щерева. 

Освободената Щерева винаги е признавала, че все още търси истинската си сексуалност, макар да е на достолепните 50 години. Светската мълва й приписва връзки с известни фигури от шоубизнеса като Слави Трифонов и БНТ-сладура Георги Любенов, а последното й гадже беше 25-годишният футболист Борислав.

Ваня обаче не е чужда и на интереса към собствения си пол. Той се породил след тежко любовно разпочарование в нейната младост. „Бях влюбена до полуда в мъж, който се оказа гей. И до днес не мога да му простя предателството към мен. Просто трябваше да ме предупреди, преди да хлътна”, признава разчувствено блондинката. Това я накарал и тя да опита еднополовата любов, а доколко опитите са били успешни, остава да гадаем.

Що се отнася до Алекс Богданска, в нейната кратка, но цветиста светска биография липсват данни за връзки с жени. Но пък никога не е късно да намериш себе си, когато имаш опитна учителка, заключават от Лупа.