Дългучът от Big Brother се занимава със строителен бизнес, планира и заведение за бързо хранене

Злополучен инцидент завърши щастливо за любимеца на тийнейджърите. Познавате Нед като танцьор във VIP Dance, като крайно буен съквартирант в първия български Big Brother, че и като телевизионен водещ и чест коментатор.

Колкото и редовни да са изявите му на медийния фронт, всъщност Нед изкарва прехраната си от своята строителна фирма. Покрай дейностите, свързани с нея, наскоро Нед едва не свърши работния си ден в Пирогов.

„Правехме дървен навес на терасата на нова кооперация в центъра на София – разказва Нед. – Аз стоях долу на партера и оглеждах как са свършили работата. В тоя момент един пич от майсторите, който монтираше олуците по покрива на навеса, изпусна върху мен едно парче от олука. Нацели ме точно в тиквата. Добре, че бях с каска. Тя по принцип е задължителна за всеки, който се намира на територията на строителен обект. Тя ме спаси! След удара каската падна на земята, но все пак си изпълни предназначението.”

Всичко се случило толкова бързо, че Нед известно време не разбрал какво се е станало. Затова пък майсторът се изплашил ужасно, защото хем допуснал грешка, хем грешката летяла към главата на шефа му. Добре, че всичко се разминало само с една нова каска. Найден, известен с доброто си сърце, дори не уволнил човека.

„Е, ако не беше каската, щях да прекарам няколко дена в Пирогов със сцепена тиква – смее се след време той. – Съветвам всички строителчета винаги да носят каски – те могат да спасят живота ви!”

С идването на топлите месеци фирмата на Нед се радва на нарастващ брой поръчки.

„Каква ти криза, налага се да наемам още хора”, доволен е брадърът – колумнист.

“Стараем се адски много и държим на качеството, а това определено ни печели клиенти” – ето, дори звучи като мениджър!

Действително Нед е горд с това, което е сътворил от нулата. Дейността на фирмата им започва от консултация, през проучване и проектиране, до пълното изграждане на съответния обект.

“Реших да кръстя фирмата си Хамър Билд, тъй като хамър в превод от английски означава ЧУК – а това звучи някак си мощно, сериозно и трудолюбиво”, в свой стил обяснява Нед.

Амбициран от успеха си в строителния бранш, той е решил да отвори заведение за бързо хранене в центъра на София. И сподели, че за тази цел вече е спечелил общинско помещение под наем и веднага след като приключи с ремонта му, ще започне работа.

На въпроса дали няма да го видим скоро отново на екран, отговори: “Засега не… търсих си работа в няколко телевизии, предложих им дори различни разработени концепции за доста забавни и смели тв предавания, но никъде ни ми обърнаха внимание. Явно не съм им достатъчно смешен, а и като нямам никви връзки, нещата стават доста трудно! Скоро обаче ше ме видите в ролята на рапър, тъй като ще партнирам в новото видео клипче на популярен бг дует. Парчето ще бъде адски забавно, а едновременно с това и много поучително.”

източник: slusham.com