Чаровната актриса Радина Кърджилова се появи не с един, а с цели двама мъже на откриването на нов шоурум в София.

Звездата от ''Стъклен дом'' пристигна на партито не само в компанията на житейската си половинка Деян Донков и на екранното си гадже Явор Бахаров, пишат от bliasak.bg.

Отдавна вече не е тайна, че младата брюнетка единствена успя да укроти родния донжуан и той дори мисли за брак и семейство с нея. Двамата за пореден път демонстрираха чувствата си един към друг.

Но докато Донков и Радина бяха неразделни, поредната соло поява на Явор Бахаров отново провокира въпроси какво става с връзката му с Луиза Григорова. Актрисата не придружи къдрокосия си любим и на премиерата на филма ''Цахес'', а сега за втори път Бахаров се появи на светско събитие без нея.

Въпреки отсъствието й обаче, Явор си прекарваше много добре в компанията на Радина. Двамата играха преди време млада влюбена двойка в една от най-успешните родни продукции за миналата — филма ''TILT''. Той обаче за съжаление не бе номиниран за ''Оскар'', както се надявахме. На събитието, освен Радина и двамата й любими мъже присъстваха още и Мартен Роберто със съпругата си Джули.