17-годишната Ванеса признава пред детектора на лъжата, че в началото на връзката си с Цветелин е имала интимни отношения с бившето си гадже и своя голяма любов Светлин. Цецо, който няколко пъти демонстрира избухливия си характер, ще разбере това в сряда, а цялото шоу Big Brother Family Истината, ще бъде излъчено в събота.

Вчера Ванеса и „съпругът” й Светлин най-накрая влязоха в Къщата и от днес ще заживеят като пълноправни съквартиранти. Преди да прекрачат прага на дома обаче, двамата гостуваха на Ники Кънчев. Там Ванеса сподели, че не би простила изневяра на Цветан, освен ако тя не е пиянска, а ако той я удари, после ще му „изпопадат зъбите”.

След като двойката напусна студиото, Ники Кънчев помоли екипа на Big Brother да пуснат видео от интервюто на Светлин по време на кастинга. В него младежът твърдо заявява, че по време на връзката си с Ванеса, не й е изневерявал. След като разпитът приключва, той променя думите си и заявява, че всъщност страшно много е кръшкал на гаджето си. Причината е, че тя е била малка, недорасла и му е вярвала. „Много я обичах, но ми беше удобна”, заявява Светлин. Вечер я е прибирал, след което е тръгвал по мадами.

източник: bliasak.bg