Краси Аврамов представи новия си клип. Любопитното е, че музиката на Everybody е откупена за холивудски филм!

Каквито и противоречия да има за Човека глас на българския поп – Красимир Аврамов, него нищо не е в състояние да го спре, особено сега с премиерата на новия му клип и предстоящото му турне в необятната Азия.

Видеото към песента беше представено на изтънчено парти с куп близки и приятели.

Парчето е част от саундтрака на филма „Спокойното езеро срещу Анаконда” („Lake Placid vs. Anaconda”).

Премиерата на лентата в Холивуд е насрочена за 25-ти този месец.

Сингълът е резултат от съвместната работа на Аврамов и американския му продуцент Уилям Табану, който продуцира албума му Popera, с който през 2005-та Аврамов печели Музикалните награди на Ел Eй.



Последните парчета на певеца, обаче, се отличават с коренно различен стил на звучене – и като музика, и като гласов тембър.

Видеото към песента Everybody е заснето в киностудио U.F.O. в Долна Малина от американския режисьор Фил Рот и представлява мащабна продукция.

В лентата участват множество статисти, сред които група истински рокери и актрисата Десислава Моралес, позната на българската публика от хитовия сериал „Четвърта власт“, както и няколко холивудски филма.

Страхотната хореография е дело на Зорница Петрова и балет „Дива“. За елегантната визия на Аврамов се е погрижил неговият дизайнер Емил Христов от Варна, а аксесоарите на останалите участници в клипа са ръчна изработка от естествена кожа на дизайнерска марка, пише bliasak.bg.