Естрадният певец Веселин Маринов досажда с есемеси на млади момичета, оплакаха се потърпевши от набезите му.

Певецът не спирал да досажда на непълнолетните девойки с мръснишки съобщения, пише ''Всеки ден''.

Въпреки, че се прави на много морален и духовен човек, бившият любимец на червените баби не се свени да притеснява красиви момичета, които са на по 20 години.

Изпълнителят на „Нашата полиция ни пази" има дъщеря от първия си брак, която се казва Йоана и е на 26 години, но този факт ни най малко не притеснява палавия Веско.

52-годишният певец нямам никакви задръжки и вместо вече да се подготвя да гледа внуци, той си пробва късмета подред. Избирал си предимно блондинки, слабички и стройни с естествена красота и впечатляващ бюст.

„Взе ми номера, като ми каза, че ме е харесал за роля в новия му клип. След една седмица започна да ме кани по кафета и срещи, въпреки, че го отрязах, той не се отказа и продължи с есемес атаката. Наложи се деликатно да му намекна, че харесвам мъже на моите години, а не някой, по-възрастен и от баща ми", оплака се младо момиче.



Това не е единственият случай, но подходът е различен - при едни е участие в клип, при други предложение за работа. Маринов не е глупав и всеки път измисля нов начин за да се докопа до желания номер. В последствие започват поканите за кафе, кино, ресторант и романтични есемеси, които после прерастват в открито сексуални.

Преди няколко години изпълнителят на ,,Горчиво вино" втрещи със семейните си драми с вече бившата си съпруга Цветанка. Веско я заряза с писмо, хвърли цялата вина за развода върху блондинката и й посочи вратата. По аналогичен начин той постъпил и при раздялата с първата си съпруга Мария. Тогава тя също получава писмо, с което семейните им отношения приключват.

*С Цветанка

С годините певецът от Полски Тръмбеш полага все повече усилия за да изглежда добре. Преди месец, той се реши най-после да премахне проблема си с потенето, като смята, че така хем ще спрат подигравките по негов адрес, хем ще бъде по-харесван от женската аудитория. Самодоволният певец ще си направи операция, с която да премахне потните жлези на подмишниците си.

Веско се грижи и за спортната си форма, като всеки ден тича по километър и половина. Той спазва този режим вече повече от 20 години. Певецът минава за един от най-суетните в гилдията и защото постоянно е на диета и внимава с какво се храни.