Преди броени столичани станаха свидетели на доста странно събитие. Неизвестни лица нахлуха в шикозен софийски хотел и пред очите на всички потопиха в басейна му фолк певицата Емануела.

Докато певицата видимо се съпротивляваше, тя бе залята със златна боя.

Оказа се, че това е част от приготовленията за новия видеоклип на Емануела - „Не безпокойте". В него певицата се превръща в златна русалка, благодарение на изкусното майсторство на грима, дело на Бони,

„Отдавна исках да се видя по този начин. Процедурата е доста дълга, за да се постигне максимален резултат, но той определено си заслужава. Именно така трябваше да вляза в басейна на хотелa и да го играя ала златната рибка", разказва певицата.

Видеоклипът бил готов преди няколко дена, но Емануела решила да го презентира днес, за да зарадва фенове за Свети Валентин. „Текстът на песента носи емоцията на бурната и изпепеляваща любов, която всеки един трябва да изживее, а какво по-подходящо време за това от 14 февруари", обясни Емануела.

За да стане видеото още по-горещо и да настрои сетивата ни на любовна вълна, Емануела отново залага на провокацията. Този път певицата остава само по оскъдно облекло, което смело подчертава формите й. Жартиери, корсети и бюстиета от фина материя галят тялото на звездата на „Ара мюзик" и могат да накарат дори най-бедното мъжко въображение да се развихри.

В клипа на „Не безпокойте" участват и 30 от най-големите фенове на певицата, избрани чрез кастинг.