Николета Лозанова отново умили Фейсбук. В желанието си да докаже, че има перфектно семейство, моделката сподели нова снимка на Никол Божинова и Валери. Баща и дъщеря усмихнати позират за семейния албум, а фотографът вероятно отново е щастливата майка.

Феновете на плеймейтката отново се възхитиха на звездното бебе, което е на път да надмине дори Лозанова по популярност. Гардеробът на Никол, стилът й и дори прическата й се превърнаха в доста обсъждана тема още след първата й фотосесия. Малката госпожица още няма годинка, но е на път да се превърне във втора Сури Круз. Мнозина дори смятат, че може да стъпи на модния подиум още преди да е проходила. Още повече, че вече дебютира в първата си фотосесия и то успешно.

Засега футболното семейство, не е обсъждало подобна вероятност, но нищо чудно след някой друг месец и малката Никол да застане до мама Николета в поредната рекламна фотосесия. Още преди раждането си момиченцето се превърна в едно от най-обсъжданите звездни бебета на България, пише kliuki.bg.

Почти всяка снимка на малката Никол предизвиква умиление в социалните мрежи. Не само приятелите на Николета и Валери, но дори и скандално известни знаменитости като Златка Димитрова се умиляват от снимките на малката госпожица. Самата Димитрова наскоро сподели, че и тя се надява някой ден да стане майка. Нищо чудно семейните снимки на Ни Ло да я накарат да побърза със сбъдването на мечтата си.