Преди седмица интрига вкара пишман певицата Ани Хоанг в леглото на Николай Първанов - Китаеца.

За да бъде сред артистите в компанията на Ники Китаеца, певицата му била нещо като момиче на повикване. Двамата нямали сериозни отношения, но когато бившият на Азис имал нужда, Ани винаги се отзовавала, писа в. „Всеки ден”.

Говори се, че в името на кариерата Ани е готова на всичко.

Хитрата виетнамка се напъха в леглото на едрогабаритния режисьор Люси Иларионов, който пък я напъха в музикалната компания за която работи.

За да се пише за нея, певицата, подобно на други свои колежки си повдигна полата, за да могат папараци да я снимат без бельо.

Пред близки Китаеца се кълнял, че никога не си е помислял за секс афера с Ани, която не го привличала никак, разбра BLife.

Ники разказвал, че полувиетнамката нямала никакви хигиенни навици. Освен, че се къпела рядко Ани носела дрехи, които рядко виждали пералнята.

„Как ще легна с такова момиче, това е пълен абсурд. За мен това е като лош кошмар. Не мога да направя такъв компромис със себе си. Подобни жени ме отвращават. Няма да се учудя, ако госпожица Хоанг сама измисля тези истории, за да ми създаде неприятности с Виолета”, жалва се Ники, цитиран от Blife.bg