Поразяващата уста на Андрей Слабаков е на път да му докара сериозни проблеми. Режисьорът отправи доста остри квалификации по адрес на Кристиан Вигенин в ефира на Нова тв. Веднага след това евродепутатът отвърна на удара в личния си Фейсбук.

Вигенин бе обвинен от Слабаков, че е най-големият противник за това да се проведе референдум в България.

„Вигенин е изключителен мой любимец. Негово е изказването, че народът не е дорасъл да участва в референдуми и сам да взима решение. На това му се казва: „Кога стана кюмюрджия, кога ти почерня гъза?!”. Не ме кефи хич този. Как може да говориш така за хората, които са те избрали? Аз разбирам, че те са допуснали грешка, като са го избрали...”, изцепи се в типичния си стил Слабаков, пише blitz.bg.

Реакцията на Вигенин не закъсня и той изригна: „Не трябва ли човек да се изкъпе и среши, преди да отиде в телевизията? Тия дни някакъв нечистоплътен екземпляр ме коментирал и лъгал, чакам записа да разбера подробностите...”.

Впоследствие социалистът установил за кого става дума и написа в социалната мрежа, че ще поиска право на отговор от Карбовски. „Ха-ха, този ли бил, бе? Май не ми се занимава с всичколози...”, написа евродепутатът.

Снимка на Андрей Слабаков: Bulphoto