Миналата година Черил Коул получи 1,7 милиона паунда за шест месеца работа като съдия в риалити формата X Factor.

Сега обаче бившата съпруга на защитника на Челси Ашли Коул явно е вдигнала още цената си, тъй като през уикенда прибра в джоба си 250 000 британски лири само за час пеене.

Чаровната брюнетка се изяви на частно парти на "Ауди" във Венеция, където изпълни хитовете си, сред които "Promise This" и Fight For This Love".

След концерта Черил Коул се прибра в хотела си в близост до площада Сан Марко със своя брат Гари, който я придружаваше по време на пътуването й.

27-годишвата певица бе в добро настроение след гига и си размени закачки с едрогабаритните си бодигардове, докато те й помагаха да се качи на лодката.

Заработената от Черил сума обаче бледнее в сравнение със спечеленото от някои важни клечки от шоубизнеса.

Членовете на "Ролинг Стоунс" държат рекорда за най-скъпоплатена изява на частно парти - 5 млн. паунда.

Елтън Джон и Кайли Миноуг са взимали по 4 млн. паунда за подобна изява, а Кристина Агилера - 3 млн.

*Черил на наградите NTA в Лондон, 26-ти януари 2011

Леона Луис, Дженифър Лопес и Ейми Уайнхаус са малко по-назад в тази своебразна класация със спечелени 1 млн. паунда от частни партита в миналото.

Но докато 250 000 лири за няколко песни изглеждат щедра сума за Черил Коул, те са си направо джобни пари в сравнение с 10-те милиона паунда, които тя ще прибере като съдия в американския X Factor.

*Черил и Саймън в "X Factor"

Миналата седица вътрешни източници от шоуто твърдяха, че американските продуценти са охладнели към идеята Черил да се присъедини към Саймън Коуел в журито, но последните слухове са, че босовете на Fox в крайна сметка са омекнали и са подписали договора.

Източник: