Няма да сбъркаме, ако кажем, че в личния живот на Черил Коул са настъпили много промени, откакто тя издаде последния си сингъл.

В този период 27-годишната певица беше поразена от малария и се разведе с бившия си съпруг - защитника на Челси и английския национален отбор Ашли Коул, пише .

Все пак, въпреки неволите си, чаровницата е твърдо решена да продължи своята процъфтяваща музикална кариера.

След като призна пред самата себе си, че бракът й няма да го бъде, и докато се възстановяваше от коварната болест това лято, британската изпълнителка замина за САЩ, за да продължи работа по новия си проект.

Тази сутрин нейното ново парче, наречено "Promise This" (в превод: "Обещай това"), се завъртя за първи път по време на ранното шоу на диджей Крис Мойлс в ефира на BBC Radio 1.



Донякъде очаквано песента си спечели възторжени отзиви от феновете на Черил, която ще пусне новия си албум на пазара през ноември. В Интернет пък се появиха първите снимки от клипа към парчето. Те показват Черил Коул като примабалерина - с изпъната назад коса в кок, ефирна рокля от тюл и палци, която танцува с тайнствен мъж, облечен в черно.

Клипът е режисиран от Софи Мюлер, позната от работата си със звезди от ранга на Бионсе, "Колдплей", Гуен Стефани и други известни имена. С този проект Черил се връща назад в детството си, когато на 9-годишна възраст тя печели стипендия за лятното училище на Кралския балет в Лондон.

* Черил като дете


Припомняме:

Нежната брюнетка и Ашли Коул се разведоха по бързата процедура в началото на месеца. Техният 4-годишен брак рухна след разкритията в медиите в началото на годината за новите изневери на футболиста. Въпреки че официално Черил вече няма нищо общо с бранителя, тя продължава да носи неговата фамилия. Певицата реши да не се връща към моминското си име Туиди заради своята кариера, която изгради като Черил Коул.

В момента тя се е концентрирала изцяло върху музикалните си изяви, а връзката й с американския професионален танцьор Дерек Хоу е временно "замразена".

Именно при него сексапилната британка намери утеха след поредния удар от страна на бившия й съпруг. Двамата дълго отричаха да са нещо повече от добри приятели, но през юли решиха повече да не крият чувствата си и отидоха на романтична почивка в Танзания. Там обаче Черил пипна коварната болест малария, заради която дълго бе на легло.

Сега Коул е в родината си, а Дерек има професионални ангажименти отвъд Океана, като булевардната преса дори твърди, че двамата са скъсали.

Чуйте парчето: