Черил Коул започва да сбъдва американската си мечта.

Таблоидът "Дейли Мейл" научи, че британската певица се е съгласила да последва Саймън Коуел в щатската версия на шоуто за таланти X Factor, като в замяна на това в банковата й сметка ще постъпят милиони лири, пише .

Дебютът на обновеното предаване ще бъде догодина, а тази новина е добре дошла за американския професионален танцьор Дерек Хоу, който завъртя любов с Черил след раздялата й с английския национал и защитник на Челси Ашли Коул.

Въпреки че според последните слухове чаровната брюнетка наскоро се е отдръпнала от блондина по съвет на гуруто й Саймън Коуел, нещата едва ли ще останат така след преместването на Черил.

*Саймън Коуел и Черил Коул


Заради новия си ангажимент тя ще напусне британския X Factor, а трансферът бе потвърден снощи от източник близък до 50-годишния мултимилионер:

"Страхотно е, че Черил идва в Америка. Тя и Саймън разговаряха по този въпрос месеци наред."

Звездата, чието състояние се оценява на 10 милиона паунда, ще получи 1,5 милиона за настоящите серии на X Factor, но се очаква хонорарът й в САЩ да бъде двоен на тази сума заради значително по-големия бюджет на предаването.

*Черил и Дерек


Черил Коул вече прекара няколко седмици в Лос Анджелис, работейки върху новите си музикални проекти. Неотлъчно до нея там бе нейният близък приятел Дерек Хоу, който й помагаше да се възстанови от коварната болест малария, която певицата пипна по време на съвместната им романтична ваканция в Танзания.

Британката беше в слънчева Калифорния, дори когато съдът финализира развода й с футболиста на Челси преди две седмици.

* Черил с Ашли

Сега за нея американският X Factor е първата стъпка от плана й за завладяване на необятния американски пазар. А когато това стане, Черил едва ли ще се върне на Острова отново.

"Тя обожава Ел Ей и е много развълнувана, че й се предоставя шанс да започне живота си отначало", заяви източник от шоуто пред "Дейли Мейл".

Саймън Коуел иска в екипа си и вокалистката на "Пусикет Долс" Никол Шерцингер. Той останал впечатлен от гаджето на пилота от Формула 1 Люис Хамилтън по време на кастингите за X Factor, които ослепителната брюнетка журираше.