В очакване на бебето двамата бъдещи родители - Деси Банова и Ивайло Граховски станали суеверни, признават самите те в интервю за сп. Стори.

Покрай всички раздели, които се случиха през 2010-та, и откакто тази година беше обявена за не особено добра за брак, чаровната дама не иска да предизвиква съдбата и да се омъжва точно сега, пише dir.bg.

"Четох статистика за разпадналите се бракове, която ме ужаси. Мой приятел пък ми разказа, че при мъжете отношението тотално се променя. Не зная как точно, но си мисля, че когато хората са решили да са заедно, няма какво да им попречи. Струва ми се, че когато няма подпис, двамата души се стараят повече във връзката си. Е, не съм сигурна, че с месеците няма да си променя мнението за сватбата. Все пак всички двойки, чието бракосъчетание съм организирала (Деси има сватбена агенция), са все още заедно и са щастливи. Иска ми се да вярвам, че им нося късмет."

С напредването на бременността Деси става все по-уверена, особено откакто нейна приятелка и казала, че бъдещите майки са защитени от лоши неща. Чете много книги за бременни, но още не е решила какъв тип раждане предпочита. Планира да посещава и курсове по йога за бременни, за да поддържа форма и е решила, че докато се чувства добре, няма да си взима отпуск по майчинство и ще продължава да работи.

Деси и Иво ще имат момиченце. Двамата много харесали името Стефания.

Снимка: Bulphoto