search icon

Звездите

Николета се четка на Моника

instagram

Николета не за първи път рекламира миглите на Мис Моника Валериеа

Николета не за първи път рекламира миглите на Мис Моника Валериеа. Това малко ни учудва, при положение, че г-жа Лозанова доскоро се подиграваше на Валериева за всичко, което казва, прави и показва. А това, че я наричаше свое "бледо копие" изглежда вече е в миналото...

В началото на годината Моника реши да го раздава бизнес дама, закупувайки изкуствени мигли от Китай с цел да ги препродава у нас на светските дами. Търговията с подобен вид "аксесоар" е много несигурен бизнес, но Моника бе убедена, че има успех. Трябва да признаем усилената работа на Моника и най-вече способността й да умайва родните красавици да рекламират нейните продукти.

Николета Лозанова е от звездите, които рекламирайки даден продукт, той мигновенно се лапа като топъл хляб. Така и стана с миглите на Моника, за което дупнинчанката може само да й благодари.

Николета сподели снимка, под която написа "Известна съм с това,че се задоволявам само с най-доброто! И разбира се качеството струва пари!"

При което Моника й отговори също толкова мило: "Класните жени предпочитат качеството."

В името на рейтинга и парите обаче двете са успели поне отчасти да загърбят неприязънта си. Вие използвате ли изкуствени мигли и бихте ли си закупили тези на Моника?

Свързани новини