search icon
search icon

Валери Божинов и Ники Михайлов тройни баджанаци

Освен с Николета и Алисия спортистите се „засичат“ и при скандалната Моника Валериева

Двама от най-популярните футболисти - Валери Божинов и Ники Михайлов, се оказаха баджанаци не по две линии, както доскоро се смяташе, а по цели три!

Освен с плеймейтката и тв водеща Николета Лозанова и фолк певицата Алисия, за които всички знаят, те са преспали и с популярната манекенка бръмчалка Моника Валериева, научи сензационно „Всеки ден".

Първа от трите, която се озова в леглото на сина на Боби Михайлов, е водещата на „Папараци" Николета Лозанова. Тя се залюби с вратаря в националния ни отбор още 19-годишна. След нея Михайлов взе изоставената от Божинов Алисия. Именно докато е бил обвързан с фолкаджийката, Малката Перука е спал с Моника Валериева. Силиконовата красавица е минала през леглото на вратаря през лятото на 2013 г., когато той играеше в италианския футболен клуб „Верона", научи „Всеки ден" от запознати с аферата, пише "Всеки ден".Скандалната мадама сама се е предложила на Мамин Ники и той, естествено, не я е върнал. Говори се, че дупничанката е отишла на крака при сина на Боби Михайлов, зад гърба на гаджето му Aлиcия. Палавата Моника сама „налазила" Михайлов в социалната мрежа и започнала да си пише с него и да му отправя неприлични предложения.

Тя се самопоканила да му гостува в Италия, а той я посрещнал на летището с отворени обятия, припомнят си днес запознати. Плеймейтката останала едва 2-3 дни, като през цялото време са стоели затворени в апартамента на Михайлов. Самата Моника се хвалила с потентността на Ники. Алисия научила след месеци за кръшването на футболиста, но му простила и тази изневяра. Заради този случай фолк певицата ненавижда силиконовата бръмчалка.При Валери Божинов редът е малко по-различен. Той първо направи бебе на Алисия. Докато още бе семеен с Николета Лозанова, Моника обаче успяла да прелъсти и мине и него. „Докато Моника уж беше приятелка с Андреа и Алисия, на мен лично ми звъня да ми се хвали как ще ходи до Италия, за да се вижда с Ники Михайлов. Но най-вече нейният трън в очите е Николета. Тъй като Моника прави всичко възможно да прилича на нея и за да се чувства като Николета, тя преспива с нейните бивши - Божинов и Михайлов", разказват приближени до Валериева. От футболните среди издават, че освен трите красавици Ники и Валери имат и други общи мацки, но те не са толкова известни.

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари