search icon
search icon

Моника Валериева: Има мъж до мен

Копието на Николета Лозанова - Моника Валериева, която според клюката беше забъркана с Валери Божинов, се похвали с нов мъж

Копието на Николета Лозанова - Моника Валериева, която според клюката беше забъркана с Валери Божинов, се похвали с нов мъж.

Новата й тръпка обаче не е популярният футболист, който все още е женен за плеймейтката. Моника не крие, че е познавала съпруга на НиЛо, но никога не е търсила някакви по-специални отношения с него.

"В момента има мъж до мен, но той не е Валери Божинов. Не мога да отрека, че го познавам лично, но не е вярно, че аз съм търсила контакт с него. Валери е мъж и е съвсем нормално той да предприеме някаква крачка към запознанство. Той ме намери, а не аз него!", разкри мъжемелачката пред сп. Story.

Моника взриви преди време социалната мрежа със снимка, на която изписа инициалите В и М. Фотосът веднага накара светските клюкари да я обвържат с футболиста. Красавицата беше набедена и че е лека жена. Валериева твърди, че си изкарва прехраната като модел на бельо в Италия. Категорична е, че никога не е продавала тялото си и нямало мъж, който да каже, че е платил да спи с нея.

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари