search icon

Звездите

Слави дари 30 бона за бедстващите във Варна, Любо Нейков – 20

Слави Трифонов и Любо Нейков за пореден път показаха, че имат сетива за човешката болка и въпреки че не тръбят за благотворителните си дейности, помагат на много хора

Слави Трифонов и Любо Нейков за пореден път показаха, че имат сетива за човешката болка и въпреки че не тръбят за благотворителните си дейности, помагат на много хора.

Дългия от години дарява средства за лечение на болни, както и за закупуване на болнична техника в детски лечебни заведения. Никога обаче не се е хвалил за това в предаването си.

Същият е случаят и с Любо Нейков, който пък е приел децата без родители за своя кауза. Той финансира ежемесечно дом за сираци в столицата, както и прави дарения за „SOS детски селища”. Освен пари комикът помага и с акции и срещи с децата.



Сега двамата бивши колеги и приятели и настоящи тв врагове също са обединени от трагедията, сполетяла наводнените хора във Варна и Добрич. Според техни колеги и двамата за дарили средства за бедстващите.

От „Шоуто на Слави” издават, че той е наредил превод от 30 хил. лв. по сметката на БЧК за пострадалите. Любо Нейков пък дал 20 бона, тъй като толкова можела да си позволи позакъсалата му напоследък фирма.

Свързани новини