search icon

Любопитно

Ще има ли трети сезон на ''Под прикритие''?

''В оставащите серии предстоят да се случат доста неща''

Остават два епизода до края на втория сезон на любимия български сериал „Под прикритие“, а още не е ясно дали сагата ще продължи.

„В оставащите серии предстоят да се случат доста неща. Твърде рано е да се говори за трети сезон“, заяви PR-ът на поредицата, пише bliasak.bg.

Актьорът Мариан Вълев пък разкрива, че в живота на героя му Куката ще има големи обрати. Ще стане ясно и как той е минал от другата страна на закона.

Междувременно феновете заляха страницата на „Под прикритие“ във Facebook с догадки по въпроса дали сагата ще продължи. Някои са сигурни, че трети сезон няма да има, други пък дочули обратното.

На 5-ти февруари екипът по традиция ще отбележи с парти края на сезона. Очаква се на купона отново да присъстват министри, но техните имена засега се пазят в тайна.

Припомняме, че на партито по случай края на първия сезон почетни гости бяха Цветан Цветанов, Симеон Дянков, Вежди Рашидов и други, а за старта на втория сезон пък пристигна самият премиер Бойко Борисов, който лично поздрави всички присъстващи гости.

Свързани новини