search icon

Любопитно

Сарачинова аут от "Станция нова"

Поредна порция разкрития за отношенията в триъгълника Вихра-Иван-Ирина Сарачинова излезе наяве

Поредна порция разкрития за отношенията в триъгълника Вихра-Иван-Ирина Сарачинова излезе наяве.

Сякаш, за да потуши скандала, една от засегнатите страни – отчаяната съпруга Вихра, остави ситуацията без коментар. Вместо да отвърне с атака на хвърлената по нея кал и обвиненията, че не е дала на мъжа си "щастието", което той е открил при любовницата, зарязаната дама кротко се примири, пишат от Hotarena.net

Бившата жена на Иван е затворена по цял ден вкъщи, само в компанията на детето си. За домакинството й помага майка й, която е мобилизирана да бъде нейна вярна опора в трудния период.

След публичното унижение Вихра е изпаднала в много тежко душевно състояние. Тя имала нужда непрекъснато да е сред близки. Често се случвало водещата рязко да сменя настроението си и да се разплаква неутешимо.

"Вихра е много наранена, но реши да запази добрия тон с Иван и да не прави панаири само по една причина – общия им бизнес. Ако той започне да замира, и двамата ще се окажат в тежка ситуация. Та нали имат да плащат доста кредити и лизинги", твърдят запознати със семейните дела пред "Уикенд".

Всички се питат коя от двете ще изхвърчи от "Станция Нова" наесен. В желанието си да съсипе докрай Вихра, тя решила да я прокуди от шоуто. Ирина вметнала, че ако двете останат колежки, ще е доста неловко. Зрителите щели да усетят напрежението, а и съществувал риск от скандали в ефир.

Затова хитрата блондинка решила да подшушне на любовника си, че е по-добре една от двете да си отиде. Надявала се, естествено, че Иван ще запази нея, а не Вихра.

Опосумът решил да послуша Сарачинова и предложил на Нова телевизия промяна в предаването. Шефовете обаче контрирали продуцента с аргумента, че жена му се справя перфектно, а рубриката на любовницата му е слаба и с нисък рейтинг.

"Вместо да извади очите на Вихра, Ирина й направи услуга. Сега съпругата остава на екран и хората ще я чакат с интерес. Сарачинова трябваше да предвиди това, но сметките й излязоха криви", коментират запознати с интригата.

Свързани новини