search icon

Любопитно

Втори номинации в Big Brother Family

Тази вечер ще се проведат вторите номинации на Big Brother Family

Тази вечер ще се проведат вторите номинации на Big Brother Family. По време на живото предаване от 20:00 часа съквартирантите ще гласуват кого да номинират.

Гост в студиото на Big Brother Live ще бъде Ива, една от участничките в тайната мисия. Тя ще даде своята прогноза и ще разкаже как вижда обстановката в къщата като човек, който е бил до скоро там. Специално за зрителите на Нова телевизия, Ива ще коментира на живо вторите номинации на семейния формат на предаването.

Какво ще се случи с аутсайдерите Каменарови и с обичайните заподозряни семейство Цветанови? Новината за спасяването на Цветелин и Ванеса от зрителите на шоуто миналата седмица предизвика бурна реакция на неодобрение сред съквартирантите. Дали това им спечели повече врагове в къщата? Кой ще бъде застрашен от изгонване тази седмица? Предстои да разберем...

Давид и Елеонора се върнаха от пътуването, което Big Brother им осигури, за да решат проблемите си и да заздрвят връзката си. Те бяха подложени на семейна терапия, редувана със спа процедури и отпускащи масажи. Басейн, джакузи и прекрасна романтична вечеря допринесоха за това, семейство Качанови да бъдат максимално предразположени един към друг.

Ани Владимирова, психологът на Big Brother Family, беше с Давид и Елеонора по време на пътуването им. Тя ще бъде гост на Ники Кънчев в студиото, за да разкаже повече за взаимоотношенията на младото семейство.

Как двамата прекараха любовния уикенд извън къщата ще разбем тази вечер в 20:00 часа по Нова телевизия. Тогава на сцената на Big Brother Live Давид и Елеонора трябва да съобщят какво е тяхното окончателно решение за връзката им.

Имат ли бъдеще заедно след драматичните събития, които сполетяха семейството им и след горчивите истини, които научиха един за друг пред детектора на лъжата?

Свързани новини