search icon

Top stories

Зрители бесни на мекотелото Булкин, той смята, че е достоен

Иван Булкин заслужи присмеха на зрителите.

Вече почти 24 часа зрителите на "Сървайвър" продължават да беснеят срещу Иван Булкин, който поднесе на тепсия победата на Благой Георгиев.

Булкин, който дори бе сочен като най-достоен за победата от други участници като Филип Буков, нарочно не успяваше да нареди конусите в поставената задача и направи всичко възможно Джизъса да го победи. Останалите участници не спряха да коментират, че той нарочно е паднал от Благо, което пък обиди футболиста. Най-директен бе Тино, който още по време на играта попита изумен Булкин защо се държи така неадекватно. Зрители пък предполагат, че Георгиев е убедил съпурника си да загуби нарочно, като му е предложил пари. Те не спират да го критикуват на страницата на предаването в "Сървайвър".

"Безлично и безхарактерно присъствие! Щом ще се жени, да гледа да стои мъжки в живота!", ядосва се фен на предаването. "Много безхарактерен излезе,а и тази боза с пръстена беше не на място и си личеше ,че играе така,че да бъде победен.Да и е честит на бъдещата булка Булкина", иронизира друг.

Булкин направи предложение за брак на приятелката си, с която са заедно от 3 години и заяви, че чака тя да му отговори като се видят в София. Днес в инстаграм моделът написа прочувствено обяснение за участието си, като накрая доста нагло заяви, че се надява "да се е представил достойно".

Свързани новини