search icon

Top stories

Проклятие застигна още един участник в "Сървайвър"

Живко Найденов участва в "Островът на перлите".

Трагичната смърт на участник в "Сървайвър-островът на перлите" отново накара зрителите да подозират, че проклятие тегне над предаването.

Оптикът Живко Найденов - един от най-неизвестните и незапомнени с нищо участници в риалитито загина след катастрофа с мотора си през уикенда. 42-годишният мъж е катастрофирал на главния път за Банско. Ден по-късно той е издъхнал от раните си, причинени от тежкия удар в бетонна стена, информираха в неделя от МБАЛ-Благоевград. Той е бил интубиран и настанен в реанимацията на благоевградската болница. Състоянието му било много тежко и лекарите не поели риска да го транспортират до София. Найденов е имал спътничка на мотора - 38-годишна жена, която е само с охлузвания и няма травми, застрашаващи живота й.

Hotnews.bg напомня, че Найденов сам напусна предаването, което тогава се снимаше в Панама. Преди това той говори с годеницата си и получи нейната подкрепа да излезе. Затова и зрителите не го помнят. В този сезон трябваше да участва и кметът на Раднево Нончо Воденичаров, който получи инфаркт година по-късно в същото предаване, но в следващия му сезон, който се снима във Филипините. Още тогава негови съграждани разказаха, че Воденичаров е кандидатствал за "Островът на перлите", но не бил одобрен именно заради проблеми със здравето.

Засега bTV не планира нов сезон на "Сървайвър", който свърши дори предсрочно заради разочарованието на зрителите.

Свързани новини