search icon

Звездите

Гърдева зарязала богат швед

Алекс Гърдева

Александра Гърдева, която спечели „Хелс кичън”, се научила от майка си да готви.

Момата, която не успя да спечели сърцето на първия ерген на България Виктор Стоянов, но се превърна в любимка на зрителите, дълго време живяла в чужбина. Затова и често се обаждала вкъщи, за да пита мама как да приготви любимите си ястия. Така за около година се научила и достигнала доста прилично ниво. Щастлива е, че сега може да готви добре. Осъзнала е, че в приготвянето на храната има уют. Брюнетката не е капризна откъм менюто, но е категорична, че не би опитала определени храни като хлебарки.

Не съжалява за участието си в първия сезон на „Ергенът“. Твърди, че покрай този проект научила много за нея самата и се развила професионално. Към днешна дата нямат никаква комуникация с Виктор Стоянов, но му е благодарна, че е бил важна част от живота й. Не съжалява, че сама напусна формата и подчертава, че за нея победата не е на всяка цена. Смята, че тогава е взела правилното решение, тъй като в онзи момент не се почувствала защитена и подкрепена от Виктор, затова решила да си тръгне.

Категорична е, че би постъпила по същия начин и в личния си живот – има критерии за мъжа до нея, а към онзи момент Виктор не ги покри. Първото си влюбване Гърдева преживява в чужбина на 18 години. Снима се край скъпа кола, когато собственикът я кани да се щракне и вътре. Алекс отказва, но на другия ден се връща, за да търси на същото място красивия чужденец. Двамата с шведа, който е благородническо потекло и е приказно богат, живеят заедно седем години, но пътищата им се разделят. Гърдева отчита като грешка, че сама си е тръгнала от красивия богаташ, когото оценила след раздялата.

Днес той е женен, докато нашенката все още не е минала под венчило. В началото на предаването тя даде да се разбере, че има човек до себе си, но не сподели никакви подробности за него. След това обаче уточни, че отново е останала сама, така че има защо още да съжалява за красивия швед, коментира "Минаха години".

Свързани новини