search icon

Интимно

Ето я бабата на Мария Бакалова, на която се е метнала

Мария Бакалова с баба си.

Мария Бакалова загуби баба си, която е майка на майката на актрисата.

От снимката, която сподели в социалните медии, се вижда, че звездата поразително прилича на родственицатата си, която изгуби. Майката на Мария Румяна често придружава известната си щерка на светски събития зад граница. Двете са изключително близки, явно толкова силна е била връзката на Мария Бакалова с баба й.

Обичам те, бабо! Много, много те обичам! И винаги, винаги, винаги ще те обичам, мое ангелчеБлагодаря ти, че беше моят пример за силна жена, отгледала най-силната жена на света- моята майка.

Благодаря ти, че ми показа какво означава да си добър човек- мил, всеотдаен, прощаващ и обичащ безусловно. Ти беше слънцето за всички нас… Всъщност… Бабо.. скъпа моя бабо…. благодаря ти за всичко… наистина- всичко", написа актрисата. По-късно и майка й се сбогува с родителката си.

"В този топъл, слънчев, августки ден си отиде милата ми майчица🥲, съвсем тихо, както и тихо живя, без да ангажира никого, но обграждаща всички с добротата си, скромността си, вечната си усмивка, позитивизъм и жажда за живот ❤️!Надявам се, вече е на по-хубаво място и с любими хора!Моля се да е светъл пътят и, а ние винаги ще я помним и обичаме".

Свързани новини