search icon

Top stories

Шоуто на Николета тръгва по Нова, Малкоданска намесена

Николета Лозанова

Шоуто на Николета Лозанова, в което тя ще ни показва лъскавия си живот, ще върви напролет по Нова телевизия.

За новината се изусна замесената в риалити предаването като спонсор бивша синоптичка Гергана Малкоданска, чу само Hotnews.bg. Тя гостува в "На Кафе" при бившата си шефка Гала, която оповести, че Малкоданска работи по нов телевизионен проект с красиви хора, който ще гледаме скоро. Бившата панелистка се застрахова, че не може да издава много подробности, но категорично потвърди, че ще видим предаването по Нова телевизия. Само няколко дни по-късно Николета започна масирана рекламна кампания на магазина за улта скъпо обзавеждане, който Малкоданска и мъжът й притежават.

Така неостана никакво съмнение, че риалити предаването, част от което се снима още в началото на лятото, ще се излъчва по Нова. Hotnews.bg припомня, че продуценти са Андрей Арнаудов и Иван Христов, които сега се изявяват в "Пееш или лъжеш" на същата телевизия, след като "Фермата" по bTV бе спряна. В предаването трябва да се рекламира лъскавият живот на НиЛо - по подобие на този на семейство Кардашиян, което е истински хит не само в Америка, но и по света. Тъкмо там ще се намесват Малкоданска и мъжът й-проспериращ интериорен дизайнер. Двамата обзавеждат новия дом на плеймейтката, която ще го показва дълго и напоително.

В подгряването на публиката за новото шоу се включи и любимият й Ники Михайлов. Вратарят показа интимен момент с Николета. Гологлавецът публикува кадър, на който плеймейтката лежи гола под него, а той е върху нея и я целува по врата. Ни Ло сподели фотоса и в своя профил, за да не изпуснат да я видят и нейните фенове. Тя показа и част от интервю с Михайлов, което ще влезе в предаването. Явно шоуто е готово и само чака излъчването си по Нова.

Свързани новини