22-годишната Стефани Обадяру е заместничката на бременните Никол Станкулова и Гергана Малкоданска като синоптичка в Нова телевизия, видя Hotnews.bg. Красивата студентка в Софийския университет е наполовина нигерийка по баща и е израснала в софийския квартал „Люлин“. Загубила татко си преди години и това бил един от най-трудните моменти в живота й. „Времето не лекува, просто притъпяваш болката“, каза тя. Баба й била един от най-важните хора в този труден за нея момент. Иначе се определя като слънчев и позитивен човек.

Като дете мечтаела да бъде манекен и да се занимава с телевизия и с днешна дата може да се похвали, че е осъществила тези си планове. Hotnews.bg видя, че екзотичната красавица се е пробвала и при Слави Трифонов във формата „Танцувай с мен“ в неговия трети сезон, защото се занимава и с танци. Отскоро пък готви, но засега ще трябва да остави всичките си други занимания на заден план, защото ще съобщава прогнозата за времето заедно с Ники Василковски и Лора Георгиева.

Двамата работиха цяло лято без отпуск, защото Станкулова и Малкоданска се оттеглиха в майчинство почти едновременно. Новата синоптичка признава, че няма опит в телевизията, но със самочувствие определя, че ще се научи. Тя се определя като откритие на Мон Дьо, с който работила по отразяването на церемонията на тазгодишнвите Оскари. "Там ме харесаха и след няколко месеца ми се обадиха", обясни Стефани. Нейният дебют като водеща на прогнозата на времето е в понеделник сутрин.