С до двайсет на сто по-евтино се котират на черно билети за следващия концерт на Лили Иванова, част от тазгодишното й национално турне. Седмица, след като изявата на естрадната прима в Пловдив предизвика разгорещени дискусии в търговски сайтове се появиха обяви за продажба на пропуски за спектакъла й в Бургас. Пред почитателите си в морския град изпълнителката на „Щурче“ ще отпусне мощния си глас на 25 октомври.

От мрежата на Eventim билетите за събитието се котират на цени между 30 и 80 лв., като сумата зависи от избраната позиция в публиката. Обява в един от сайтовете за търговия на дребно търси притежател на пропуск от ценовата категория за 50 лв., но вместо това потребителят иска с десетачка по-малко.

Въпреки занижената сума, която се иска за билета, други артикули, свързани с Иванова, се промотират на колекционерски стойности. Така, например, стара опаковка от грамофонната плоча, се предлага за 20 лв. Списание от 2003 г., на което певицата е на корицата пък се котира за двойно повече, уточнява "Монитор".