Лили Иванова пуска безпрецедентна колекция от 65 свои песни в 5 компактдиска.

Те носят заглавията на песните “Събота вечер”, “Ти сън ли си”, “От град на град”, “Една любов”, “Защо не сме едни и същи”.

Колекцията “Невероятно” е подбрана лично от певицата и носи името на песента на Тодор Филков, записана през 1987 г.

Всички песни в колекцията са с оригинални аранжименти и звукозапис, направени от 1964 до 1989 година в студиото на “Балкантон”. Редът им в албумите е хронологичен и за първи път излизат на компактдиск.



В “Невероятно” певицата си дава среща с едни от най-значимите български композитори като Йосиф Цанков, Александър Йосифов, Ангел Заберски, Морис Аладжем, Иван Пеев, Найден Андреев, Александър Кипров, Тодор Филков, Зорница Попова, Тончо Русев и с поети като Дамян Дамянов, Павел Матев, Йордан Милев, Любомир Левчев, Надежда Захариева, Асен Ошанов, Богомил Гудев, Димитър Василев, Николай Цонев, Димитър Ценов, Маня Иванова, Кръстю Станишев, Волен Николаев, Михаил Белчев, Георги Начев, Живко Колев, Тодор Лозанов и други.

Колекцията е в бяла кутия с елегантен автограф от Лили Иванова, а лица на дисковете са емблематични фотографии от Иво Хаджимишев и от личния архив на Лили Иванова. Любопитното е, че Хаджимишев е автор на снимката на първата плоча на Лили в България, която сега почитателите на певицата ще видят на обложката на 1-ия компактдиск от колекцията.