"Мисис България 2019" Марина Цветанова e новият пристав в предаването „Съдебен спор“.“ Главният редактор на предаването Жоро Игнатов се свърза с мен с предложението да стана част от екипа и без да се замислям, казах да“, обяснява тя пред „България днес“. „По време на първите предавания, които снимах, бях толкова притеснена, че дори не помня какви разговори сме провели в ефир.

В това предаване работят невероятни професионалисти в пълния смисъл на тази дума. Хора, които определено знаят какво и как правят. Неслучайно предаването е вече 12 години в ефир и е от най-гледаните. Жоро, Нана и съдия Сотиров ме посрещнаха изключително радушно и приятелски, вкараха ме в естеството на работата за нула време и ме предразположиха, за което съм изключително благодарна“, разкрива миската.

Тя изкара ковид тежко миналата година, но в месеците на пандемия станала евангелистка. „По идеята за протестантството и евангелизма се запалих от моя близка приятелка. Тя ми разказа за църква "Пробуждане" и за пасторите Максим и Теодора Асенови. Пусна ми няколко клипа в интернет на пастора и думите му ме докоснаха. Така реших да отида на неделно служение в църквата и да се запозная лично с него. Още на първата проповед усетих изключително силно присъствието на Бог и оттогава не пропускам служба“.