search icon
search icon

Без Андреа Банда Банда в "На кафе"

Instagram

Instagram

Какво се случва с любимката на Гала?

Ако Кристина Патрашкова твърдо не пропуска ефира на "На кафе", то другата закоравяла подръжничка на панела може да се каже, че е Андреа Банда Банда. Тази сутрин обаче предаването на Гала мина без нейната любимка и това моментално предизвика въпроса "Защо?"

Никой от блока не обели и дума за причината, но на няколко пъти се спомена липсата й, без да се назовава къде е панелистката всъщност. От социалния профил на младата дама става ясно, че през уикенда тя се е подлагала на разкрасяване с маски и почистване на лицето с мицеларна вода, като глезенето е в домашна обстановка.

В един от последните й постове в Инстаграм обаче се подразбира, че е легнала болна и именно поради тази причина не се е явила на работа тази сутрин.

"Нещо не ми беше добре през уикенда и снощи съвсем. Не случайно не ми се снимаше "Нощна рутина". Днес "На кафе" е без мен", обясни тя на последователите си.

Едва ли инфлуенсърката кара ковид, защото още в пика на вируса, тя го боледува почти едновременно с Гала. Има и вариант да я е повторил, тъй като не са и малко тези случаи. Фолк певецът Константин също го кара два пъти.

Още от hotnews

Коментари