search icon
search icon

Много балкански хумор и музика на живо в ''Буре барут'' в Независим театър

Прочутата пиеса „Буре барут“ на македонския драматург Деян Дуковски отново ще избухне в Независим театър. Датата е 5 ноември, началото е в 20:00 ч

Прочутата пиеса „Буре барут“ на македонския драматург Деян Дуковски отново ще избухне в Независим театър. Датата е 5 ноември, началото е в 20:00 ч.

Представлението е решено в стил кабаре, така че зрителите и за миг не са оставени да скучаят. Актьорите разиграват по няколко кратки балкански истории, в които се чуват и вулгарни фрази (заглавието не се препоръчва за лица под 16-годишна възраст!).

Между сцените пък звучат откъси от познати песни, изпълнени блестящо на живо от Мила Люцканова. Смехът присъства през цялото време, защото си е наш, луд и разбираем. Истинско „буре барут“ (така македонският драматург нарича Балканите, а пък българският екип го допълва с определението „на гъза на географията/ хемороида на гъза на географията“), което и за секунда не стои затворено, а гърми с все сила и мощ – и с текста, и с музиката, и с актьорските превъплъщения. Забавляват се и на сцената, и в публиката, така че някой не остава безразличен на излизане от салона.

Режисурата е на Ана Батева. Сценографията е на Кристиан Леков, а костюмите са дело на Катя Лозанова. Участват: Любен Кънев, Ивайло Драгиев, Васил Дуев, Петко Венелинов, Мила Люцканова, Василена Винченцо, Борислава Стратиева.

Билети могат да бъдат закупени на касата на Независим театър, както и в мрежата на Eventim.bg на цени от 8 до 16 лв.

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари