Един човек, една сцена, един екран. Станете свидетели на първият по рода си мултимедиен, кино-театрален спектакъл.

Актьорът Любен Кънев представя нещо изключително иновативно и интересно, спектакъла “STOP”.

Популярният на широката публика като инспектор Тодоров от ГДБОП в култовия сериал ''Под прикритие'' актьор, е написал текста на STOP преди две години.

Сега е решил да го покаже на света, като зрителите ще могат да се докоснат до неговото живо изпълнение и едновременно с това да го гледат на големият екран.

Тази наистина иновативна форма на спектакъл, ще даде на зрителите възможност да се насладят на двете изкуства в един и същи момент.

Любен Кънев завършва НАТФИЗ. Награден е от Националната академия за театрално и филмово изкуство с приза ‘’Най-добър актьор на випуск 2010’' . На Първият международен фестивал на театралните училища в Пекин, той печели статуетката ‘’BEST ACTING’’ и специализация за 4 месеца в Централната академия за театрално и филмово изкуство в Китай.

Известен е още от сериалите ‘’Недадените’' в ролята на княз Кирил и сериалът ’’Знакът на българина'' като хакерът Омар.

На театралната сцена дебютира в Пловдивският театър през 2010 с ролята на Хелмер в Куклен дом на Ибсен, режисьор Крис Шарков. Последното представление, което е репетирал и, в което можем да го гледаме е АГЕНТИ по Дейвид Мамет, режисьор Владимир Пенев.

В момента той подготвя премиерата на STOP.

STOP e смешна и ужасна изповед на един герой на нашето време. Той е изпълнителен директор на банка. Безчувствен хищник и пелтек, който проявява съвест. Калкулатор, хамелеон и робот, който със закъснение копнее за любов, прошка и правда. Човек, който не се е вслушал в истината, когато е трябвало. Какви могат да са последствията от удовлетворяването на едно просто желание – човек да е способен да говори спокойно и свободно с хората? Що за човек е изпълнителен директор на банка в България? Какво е ежедневието му? Бил ли е дете, запазил ли е нещо детско в себе си? Има ли скрупули? А съвест? Гледа ли театър? Може ли да се влюби? Желае ли изкупление? STOP поставя и отговаря на много въпроси за същността на това да си човек в съвременна България.

STOP е представление за непостижимото наваксване, което човек предприема въпреки всичко.

Спектакъла ще се играе в Cinema City / Paradise Center, билети може да закупите от касите на киното, цена 15 лв.

Премиерна дата: 7 ноември 2014.
Следващи представления: 20.11.2014 и 04.12.2014