Гаджето на Гала Стефан иска да мине под венчилото с 11 години по-възрастната си половинка.

Той упорито увещава водещата да сключат официално брак, но тя се дърпа, пише ,,Всеки ден".

Половинката на Гала й се обяснил в любов по време на лятната им ваканция и подхвърлил, че иска двамата да официализират връзката си. Щом чула намеците му за брак, напористата блондинка веднага попарила мераците на възлюбения си.

Въпреки че са заедно от години, Гала така и не се решава да направи сериозната крачка. "Стефан е много влюбен в нея и иска да се врекат пред Бога. Той също иска да си имат и дете, но тя не откликва на желанията му", издават близки до двойката.



Преди време Гала постоянно занимаваше зрителите от телевизионния ефир, че иска да зачене и да роди от младия си любовник. След няколко години само говорене тя така и не се реши на сериозната стъпка и днес отказва да зачева въпреки желанието на мъжа до нея.

Водещата на "На кафе" се оправдава с годините си и заявява, че вече й е късно да ражда и тепърва да отглежда бебе. Въпреки категоричните й откази Стефан не спира да показва любовта си към нея и да я изненадва с романтични жестове и все още се държи като влюбен тийнейджър.

"Русата дама е сред най-известните хора в страната ни. Без съмнение - жената с най-много часове жив ефир в телевизиите ни, както и най-добрата жена - телевизионен водещ. Жена ми. Доста е лудичка. Ето я, тича под пръскачките. Обичам я. Снимам тайно", сподели с приятелите си в социалната мрежа Стефан под снимка, на която се вижда как Гала тича около пръскачките в комплекса, в който тя и половинката й са избрали да почиват това лято.