Една от най-темпераментните двойки - Андрей Слабаков и Ернестина Шинова, ползвали напоследък семейното легло единствено за сън.

Чаровната актриса сама споделила пред приятелки, че от месеци със съпруга й са разредили до минимум секса и най-често си спели на удобните матраци, които рекламират, като брат и сестра.

Причината за угасването на еротичната страст била повече от ясна - близо 30 години брак.

„Толкова отдавна сме женени, че в края на краищата сексът не е първото и най-важно нещо за нас", оправдавала настанилото се помежду им отегчениe Ернестина.

Улисани в ролите си на сцената и вечните творчески импулси на Андрей по поредния му филм, двамата се тръшвали в леглото съсипани от умора и дори не помисляли за ласки. В същото време емоционалните им разправии по всеки въпрос не стихвали, само че сдобряванията в леглото ставали все по-редки.

„Преди след всяка наша караница страстта ни се разгаряше и скачахме на дивана, но вече не сме такива палавници", споделяла с носталгия Ернестина.



Все пак в повечето случаи инициатор да прекарат повече време в леглото прегърнати бил брадатият и устат режисьор, но жена му най-често отказвала, особено ако му била разгневена от някоя негова щуротия преди това.

Единственото място, на което еротичните искри прехвръквали помежду им с пълна сила, била сцената по време на репетиции. Ернестина директно признавала, че повече я вдъхновява сексът с режисьора, отколкото със съпруга.

Въпреки разредените им сексуални преживявания бившата моделка от Ботуша, вече прехвърлила 50-те, дори за миг не се притеснявала, че съпругът й не я харесва, тъй като продължава да е суператрактивна.

Шинова обаче критикува безмилостно Андрей, като без притеснение заявява, че режисьорът е абсолютно непоносим като характер и трябва много да го обичаш, за да го изтърпиш, пише ''Всеки ден''.