По време на снощния лайф на "Къртицата" Деян Донков довери, че е удрял приятелката си Радина.

"Не съм бил Радина. Само съм й удрял по един шамар и съм я дърпал за косата", каза той в "Къртицата".

Актрисата дори подала жалба в полицията, след като актьорът я блъснал така, че да падне. Това станало след негов запой на сватба. Жалбата била подадена на 27 август миналата година, а сватбата била ден по-рано, пише lifestyle.bg.

В Базата Деян също посегна на Радина. Той я оскуба, а Кърджилова поиска засилена охрана, защото я било страх от приятеля й!

"Удрял съм на Радина шамар и съм я хващал за косата, когато е била смъртно пияна. Но не съм я бил, както съм виждал един приятел от НАТФИЗ, който беше арестуван, защото преби жена си на стълбите и я направи на пихтия. Би я с шутове като куче. Така аз не съм удрял Радина. Съвсем друго е да удариш един шамар на някого, когато е пиян и не знае на кой свят се намира, за да види къде е и кой му говори в момента", опита да се оправдае Деян Донков.

Въпреки че той се закани да напусне шоуто, в крайна сметка реши да остане. Радина също прецени, че е по-добре да не си тръгва от Базата. Водещият Андрей обясни, че, ако напуснат, няма да вземат обещания хонорар.

Бащата на Радина - Христо Кърджилов, който бе гост в студиото каза, че дъщеря му не е споделяла с него за личните си проблеми.

"Това, което видях на екрана, е направо трагично. Трагично като чувственост, като експониране на близостта на двама млади хора. И двамата са в "Къртицата" с убийствено тежки роли. В този сценарий те влизат като продължение на техните драматични роли в театъра. Подобни "сценарии" могат да се видят в книгите, в киното, където хора, които по някакъв начин са различни, са събрани на едно място. Те, затворени за известно време, проявяват качества, които преди не са били видими."

Той изтъкна, че във всяка двойка може да се породи напрежение:

"Двамата са страхотни, да не говорим като талант и въображение. По някой път са толкова импулсивни, което може само да се приветства. И двамата имат достатъчно време, за да разрешат проблемите си и да намерят своите отговори. Не мога да бъда ментор или с дидактичен тон да насочвам една връзка, която е изгаряща", каза Христо Кърджилов, пише blitz.bg.

Другата гостенка в студиото Марта Вачкова защити и двамата, обяснявайки поведението им с тяхната емоционалност. "За миг не се съмнявам, че те се обичат - много силно и страстно. Нека не им вгорчаваме живота с нашите коментари. И двамата са безумно талантливи. Страхотни са", подкрепи ги актрисата.

Психологът Ани Владимирова репликира Марта: "Да замитаме един проблем, само защото еди кой си бил талантлив... Ти знаеш ли, колко малтретирани жени на известни личности, адвокати например, са идвали при мен. Не може да се оправдае насилието!", бе категорична психоложката. Според нея Радина и Деян са натрупали напрежение, което избухва за секунди: "В цялата хармония между Деян и Радина има ситуации на напрежение. При Деян агресията се отключва от поглед, от жест - от наглед дребни неща".

Певицата Есил Дюран подкрепи идеята да се обсъди агресивното поведение на мъжа в една двойка. "Имала съм много хора около себе си, които са преживявали подобни неща. Слава Богу, на мен не ми се е случвало".

Радина призна, че публичният разговор е полезен - както за нея, така и за Деян. "С него сме имали прекрасни моменти заедно. Имали сме и тежки моменти, както във всяка двойка. И има нещо, което ще защитавам докрай и то е, че двамата адски много се обичаме".

Режисьорката Лили Абаджиева заяви на свой ред, че щом двамата са се съгласили да участват в подобен род предаване, то те са знаели, че много неща от личния им живот ще бъдат разкрити. "Любовта не е нито само утеха, нито само похот, нито само възторг", посочи Абаджиева.

Атанас Найденов, приятел на двамата, заяви, че вижда тенденциозност в обсъждането на "домашното насилие". "Пускате избрани кадри и настройвате хората по определен начин. След като те са ви помолили да не показвате определени кадри, защо ги показахте? Нека нещата да се излъчват последователно, а не нагласено "тематично", заяви приятелят на Радина и Деян.

Бащата на актрисата изрази дори съмнение, че тя и гаджето й участват в някакъв предварителен сценарий. "Да не би да са подписали някакъв анекс за шоуто. Много нагласено ми изглежда всичко това", каза още Христо Кърджилов.