Красивата синоптичка Никол Станкулова вече не е с богатото си гадже Ангел.

Това разкри самата тя, макар и неохотно, пред Венета Райкова на партито по случай деветия рожден ден на “Горещо”.

Водещата забеляза, че Никол е сама и побърза да я попита защо не е довела и гаджето си на купона.Никол отговори доста уклончиво на този въпрос, което не остана незабелязано от винаги търсещата сензации Венета, пише kliuki.net. И тя директно попита Никол знае ли къде изобщо е Ангел в този момент. Въпрос, на който красавицата чистосърдечно си призна, че няма представа.

*Венета Райкова посреща Никол Станкулова и Ива Софиянска (Снимка: Bulphoto)

Венета естествено не се отказа, а продължи с опитите да разбере нещо повече. Никол, която е известна с желанието си да опази личния си живот на всяка цена в тайна, не издържа на упоритостта на водещата. В опита си да се измъкне от темата хубавицата заяви: “Това, че имам нов човек в живота си, не е работа на медиите”.

Това изявление е повече от достатъчно, за да докаже, че Никол вече не е с Ангел. Припомняме ви, че още след участието на звездата в ВИП Брадър за двамата се заговори, че са се разделили. Досега обаче Никол упорито отбягваше темата. Докато не застана пред микрофона на упоритата Венета, коментират феновете. За Ангел се говори, че вече има състояние от цели 130 млн. лева.

Заглавна снимка: Bulphoto