search icon
search icon

Том Круз иска да си върне Кейти

Актьорът, чийто шестгодишен брак с 33-годишната брюнетка приключи през август, преосмислял връзките си със сциентологията след 20-години, прекарани в нейното лоно

Том Круз е готов да се откаже от сциентологията, за да си върне бившата си съпруга Кейти Холмс, съобщава сп. "Пийпъл".

Актьорът, чийто шестгодишен брак с 33-годишната брюнетка приключи през август, преосмислял връзките си със сциентологията след 20-години, прекарани в нейното лоно, защото се почувствал провален след раздялата си с Холмс. 50-годишният Круз беше женен и за Никол Кидман от 1990 до 2001 г.

"Сега той загуби най-ценното нещо в живота си и разбира, че макар сциентологията да не навреди на успеха му в бокс офиса, тя стана причина за края на не един, а два негови брака. Когато Кейти му даде документите за развод, това беше ужасяващо и сурово събуждане", разкри запознат източник.

Круз, който има шестгодишна дъщеря Сури от Кейти, се дистанцирал от религията и негови приятели съобщиха, че от месеци не са го виждали на службите или на неделните проповеди.

"Той изгуби Никол, а сега и съпругата и дъщеря си. Винаги е използвал техники на сциентологията, но сега осъзна, че те не работят в брака. Том вече не иска да бъде момчето от постера на сциентологията. Мнозина смятат, че той се оттегля, защото сциентологията го е разделила с Кейти", допълва източникът.

Според близки до бившата звездна двойка източници, ако Том скъса връзките си със сциентологията, Холмс може да се върне при него, пише БГНЕС.

Свързани новини

Още от hotnews

Коментари