Певицата-продуцент Мария Илиева, в момента е съдия на музикалното риалити X factor.

Хората я познават Мария само с пените и, а личния си живот певицата упорито пази в тайна. Това е и нейната основна цел, споделя тя в интервю за vesti.bg

Мария разказва, че нейните колеги, които се задържат в медийното пространство, чрез конфликкти и скандали, могат само да я забавляват. През годините Илиева е била канена да подгрява световни звезди като Джордж Майкъл и Дани Миноуг. На въпроса как един изпълнител от малка страна в Европа успява да пробие, Илиева е лаконична " С талант, труд, късмет и не на последно място, вяра."

Покровителката на младите поп надежди Криста и Мона, за пореден път споделя, че е влюбена и съвсем уверено заявява, че сърцето й е подарено на "най-прекрасния мъж на света". Тя обаче отказва да сподели как е името на нейния избраник и с какво се занимава.

Това, което може да накара изпълнителката на "I Like" да се усмихне широко е усещането за обич, а простащината я натъжава и отблъсква, пише Blife.bg

В момента Илиева много трудно може да бъде видяна да си почива, защото записва новия си албум и съвсем скоро ще представя третия сингъл от него.