Николета и Валери се разделят! Плеймейтката и футболистът известно време няма да се радват на иначе безграничната си любов.

На Валери му се налага да замине за Португалия, където да уреди нещата след трансфера в Спортинг. Той заминава сам и ще бъде на хотел в океанската страна, докато Лозанова си стои сама в Италия.

Това разкри самият Божинов пред „Всеки ден”. Той не уточнява колко време ще бъдат разделени с Лозанова и кога възнамерява да я вземе в Португалия.

Валери допълва и че именно Николета ще е тази, която ще избере новия дом. Тя се е заела изцяло с търсенето на местенце, където двамата да градят наново уют и семейна топлина.

*Валери и Николета

Относно трансфера в Спортинг Божинов сподели, че е изключително щастлив и смята, че прехвърлянето му е голяма крачка напред в кариерата.

Парма го дърпала надолу, тъй като отборът няма амбиции да се развива така, както Спортинг, които участват в европейски турнири и се борят за шампионска титла.

Дано в португалския клуб Валери Божинов има повече хъс и се представи по-добре, отколкото в Парма, където пазеше резервната скамейка месеци наред.

Според фенове Спортинг е прекалено голям залък за Божинов и португалците ще останат разочаровани от българина, пише kliuki.bg.

*Валери и Николета